Wie ben ik

reflexologielotus

Mijn naam is Neeltje Vanlier.

Na de middelbare school ben ik Culturele Maatschappelijke Vorming gaan studeren. Ik wilde graag met mensen/groepen mensen werken. Na mijn studie ben ik dan ook gaan werken in de (jeugd) hulpverlening. Helaas liep ik tegen verschillende punten aan die niet bij me passen. Toen ben ik me gaan oriƫnteren in de commerciƫle sector, maar hier miste ik het persoonlijke contact met mensen.

In juli 2009 kwam de A.N.Z.N (academie natuurgeneeskunde Zuid-Nederland) op mijn pad. In dat jaar ben ik van start gegaan met de vier jarige opleiding reflexzonetherapie. Na een half jaar wist is al dat Reflexologie is wat ik zocht. Het werken met mensen die zelf aan de slag willen gaan met hun proces geeft me veel energie en voldoening. Dat is alleen maar gegroeid en ik kan oprecht zeggen dat het mijn passie is geworden.

Ik zie er naar uit om u te mogen begroeten in mijn praktijk.

Lieve groeten Neeltje